Snabb leverans2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Terrassvärmare

Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

Visa som Rutnät Listvy

13 artiklar

Terrassvärmare - värm terrassen eller balkongen

 

Terrassvärmare är även kända som balkongvärmare, patiovärmare, infravärmare, quartz värmare och strålningsvärmare. Gemensamt för alla dessa enheter är att de används för att värma små utomhusutrymmen (så som terrassen eller balkongen). Hos oss finner du även terrassvärmare med halogenrör samt gasdrivna terrassvärmare.


Den perfekta värmekällan till balkongen eller fritidshuset

 

Terrassvärmare passar perfekt till balkongen, stugan, barterrassen och alla andra små utomhusutrymmen där du gärna spendera tid men inte vill frysa. Värmaren kan göra en inglasad balkong till ett året runt utrymme på bara några minuter!

 

Val av terrassvärmare

 

Vid valet av värmare måste du tänka på storleken på det tilltänkta utrymmet du vill värma upp. T.ex. värmer den upphängbara 2100W värmaren ett slutet utrymme på 16m2 medan Tower Heater, med sin effektiva brännare och värmereflekterare, värmer ett över 20 m2 stort utrymme.
Du måste även tänka på vilken typ av installation värmaren kräver. De eldrivna behöver, naturligtvis, ett eluttag på terrassen samt en elektriker för att göra installationen. De gasoldrivna kräver att du måste komma ihåg att köpa gasol.


Terrassvärmare med gratis hemleverans

 

Vi levererar alla beställningar över 1200 kronor gratis direkt till din dörr eller varför inte direkt till fritidshuset om du vill använda värmaren där.

© 2021 Copyright EGRILLEN.SE