Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Trampoliner

Rutnät  Lista 

14 artiklar

Hoppa studsmatta är en rolig och hälsosam hobby

En trampolin eller studsmatta är ett roligt och billigt tidsfördriv vars popularitet i Sverige växer år för år. Många har köpt en studsmatta till sin egen trädgård eller fritidshus och njuter av sommardagarna genom att hoppa med hela familjen. Att hoppa på en trampolin är förutom väldigt roligt även en mycket hälsosam och trygg motionsform för alla familjemedlemmar. Hopparen förbrukar energi, ökar sin kroppskontroll och stärker speciellt sina ben-, mag- och ryggmuskler samtidigt som man har roligt.

Tänk på säkerheten då du köper en trampolin eller studsmatta

Att hoppa och studsa är roligt och tryggt så länge du kommer ihåg att ta säkerheten i beaktande. Se till att trampolinen har ett lämpligt skyddsnät, att krokar och ramen är vadderade och att själva studsmattan är placerad på en så plan yta som möjligt.

Färdiga studsmatta/trampolinset och tillbehör med gratis hemtransport

Vi erbjuder dig såväl färdiga trampolinset som inkluderar förutom trampolinen även skyddsnät, fjädrar, vaddering som alla delar separat ifall du vill bygga ett eget set. Alla våra studsmattor och tillbehör är TUV/GS godkända.

Begränsad upplaga - förbeställ innan sommaren!

Trampolinerna är så populära under sommaren att de lönar sig att beställa dem i god tid innan sommaren börjar. Vid beställning från vår webbutik får du fri frakt direkt till din ytterdörr, vare sig det är hemma eller på fritidshuset.

please wait...