Snabb leverans2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Hyttysansat ja hyttyskarkottimet Muista ilmainen kotiinkuljetus yli 125 euron tilaukseen!

Bli kvitt myggor och andra irriterande insekter med en myggfångare!
Myggfångare är apparater som rensar trädgården, terrassen, campingområden, uteplatser och andra utomhusområden på myggor. Myggfångarna fungerar med en enkel princip: de attraherar myggor, och när myggorna är tillräckligt nära fångas och dödas de i myggfångaren. Myggfångaren är till nytta hela sommaren. Redan följande sommar märker du att myggbeståndet minskat eftersom myggfångaren föregående sommar utrotat så många äggläggande honmyggor. 

Myggfångarens lockningsbete och verkningsområde
Myggfångare attraherar myggor med olika metoder. Myggfångare kan locka till sig myggor genom koldioxid, ljus, luftflöde och till och med dofter. Myggfångarens verkningsområde utomhus (området där myggfångaren attraherar mygg) varierar på modellens effekt; ofta är det fråga om flera hundra kvadratmeter. För inomhusbruk rekommenderar vi en myggfångare som fungerar med luftflöde eller ljus.

Tips för användning 
Det viktigaste är att myggfångaren är igång så tidssammanhängande som möjligt, alltså måste du se till att tömma myggfångaren regelbundet och att myggfångaren får den ström den behöver. För bästa resultat ska du placera myggfångaren på ett strategiskt ställe så att den kan döda så mycket myggor som möjligt, till exempel på en fuktig plats eller i skuggan där myggor trivs. 

Starta myggutrotningen i god tid - beställ myggfångare redan idag!
Det bästa resultatet får du om du genast i början av sommaren, då de första myggen syns, sätter igång myggfångaren. Det lönar sig alltså att beställa myggfångaren i god tid före sommaren så att du är redo! Egrillen.com levererar grillfångare kostnadsfritt till närmaste utlämningsställe med en leveranstid på 1-4 dagar.

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

Visa som Rutnät Listvy

1 Artikel

© 2021 Copyright EGRILLEN.SE