Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Kolstålspanna de Buyer Carbone Plus, 28cm, pannkakspanna

Produktkod: 5110.28

Kolstålspanna de Buyer Carbone Plus, 28cm, pannkakspanna

Fler bilder

+ En bra pannkakspanna är utrustad med låga kanter och flat botten.

+ En panna med non-stickyta som fördelar värmen över hela pannan

+ Innehåller ej ämnet PFOA eller PTFE plast

+ Ergonomiskt handtag

+ Passar för alla hällar, från induktion till öppen eld

+ En traditionell de Buyer klassiker


Tillgänglighet:

Finns I lager, 7-14 vardagar

Frakt: Fri leverans
599,00 Kr
(30 dagars öppet köp)

Innehåller moms: 25%

Mer information

En bra pannkakspanna är utrustad med låga kanter och flat botten.

  • En panna med non-stickyta som fördelar värmen över hela pannan
  • Innehåller ej ämnet PFOA eller PTFE plast
  • Ergonomiskt handtag
  • Passar för alla hällar, från induktion till öppen eld
  • En traditionell de Buyer klassiker

Storlek

  • Yttre diameter: 28cm
  • Bottendiameter: 20,5cm
  • Höjd: 4cm 
  • Förstärkning: 3mm
  • Vikt: 2,1kg

Salt eller sött

Pannkakor kan tillagas som förrätt, huvudrätt eller efterrätt. Genom att variera tillbehören blir de vanliga pannkakorna till en mångsidig maträtt. Fyll pannkakorna med salt fyllning och du får crepes. Nästan vad som helst fungerar som fyllning: grönsaker, ostar, kött osv., perfekt för resterna från gårdagens middag, endast fantasin sätter gränserna! Det går också alldeles utmärkt att äta pannkakorna på traditionellt vis med glass, det smakar som bäst under varma sommardagar. 

Pannkakssmet

Det lönar sig att använda ett grovt eller halvgrovt vetemjöl i pannkakssmeten, då klumpar den sig inte. Du kan pröva att ersätta vetemjölet med annat mjöl, till exempel råg- eller speltmjöl. Låt smeten vila ordentligt, då får också pannkakorna rätt konsistens.

Det vanligaste felet vid stekning är att pannan är för het. Pannkakorna ska stekas vid exakt rätt temperatur och den brukar komma efter den första stekta pannkakan. Ofta brukar pannan vara för kall och då blir den första pannkakan degig. Kolstålspannan behåller värmen bra och därför är det också enkelt att hitta den rätta temperaturen. 

Stekfett krävs för en frasig och läcker yta. Det bästa resultatet får du med vanligt smör, rikligt med vanligt smör. Tänk också på hur mycket smet du häller i pannan, pannkakorna ska vara tunna för att den där frasiga och läckra ytan ska uppstå. 

Blanda alla ingredienser i en skål och låt pannkakssmeten vila ca 1/2 timme innan stekning.

  • 5 dl mjölk
  • 2 dl mjöl
  • 2 ägg
  • en nypa salt
  • socker om så önskas  

Skötsel av kolstålspannan

En stekpanna i kolstål måste allra först brännas in för att få en non-stickyta. Du kan läsa mer om inbränning och kolstålspannor här.

De Buyer- en uppskattade tillverkare av kolstålspannor 

De Buyer är en av världens mest uppskattade tillverkare av kolstålspannor och deras produkter används av professionella kockar världen över. De Buyer har tillverkat kolstålspannor i Frankrike sedan år 1830. Pannorna tillverkas i Frankrike av återvunnen metall och har därför en väldigt lång livslängd och är dessutom ekologiska. 

Skaffa världens bästa pannkakspanna för samma pris som en billig stekpanna!

Mer information

Produkt ID 5110.28
Garanti Livslängd

Produktfiler

Inga filer tillgängliga.

please wait...