Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Gasolgrill Fryd 6+1, 170x55x116cm, URNORSK PÅ GRILLEN SUNWIND

Produktkod: 440528

Gasolgrill Fryd 6+1, 170x55x116cm, URNORSK PÅ GRILLEN SUNWIND

Fler bilder

Gasolgrill Fryd är Urnorsk på grillseriens otänkbara drottning med sina 6 brännare, sidobrännare och massiv grillplats. Här är inget sparat - grillkungen har fått en ny kvinna i sitt liv!

Tillgänglighet: Levaranstid 6-9 dagar

Frakt: Fri hemleverans
9 349,00 Kr
(30 dagars öppet köp)

Innehåller moms: 25%

Mer information

Gasolgrill Fryd är Urnorsk på grillseriens otänkbara drottning med sina 6 brännare, sidobrännare och massiv grillplats. Här är inget sparat - grillkungen har fått en ny kvinna i sitt liv!

  • Mycket hög effekt, håller värmen extra länge
  • Levereras med Kokgrop
  • Sidobrännare
  • Praktiskt glasfönster i grilllocket
  • Producerad för norska förhållanden
  • 10 års garantiprogram

Fryd är en solid, kompromisslös gasolgrill för de som vill ha en stor grill av högsta kvalitet. Här är inget sparat – som grillkung har du fått en ny partner i ditt liv!

Med en omfattande grillyta kan du laga mat för både familjen, vännerna och grannarna och bjuda in till tidernas grillfest. Med totalt 6 högeffektiva brännare blir Fryd snabbt varm och bibehåller värmen extra länge, så att du får ett perfekt grillresultat varje gång. Sidobrännaren är perfekt för att hålla såser och liknande varmt. Sidobordet ger en bekväm arbetsplats för både matberedning och kan användas som avlastningsyta.

Fryd levereras med Kokgrop. Kokgrop är specialtillverkade grillgaller i massivt gjutjärn vilket gör det möjligt att laga alla typer av mat på grillen. I mitten av gallret finns ett runt grillgaller som du enkelt kan byta ut mot andra produkter, till exempel gjutjärnspanna, grillplatta eller stekpanna. Med hjälp av Kokgropen sätter bara fantasin gränsen för vad som kan tillagas på grillen och gör att Fryd kan användas, inte bara som grill, men också som utomhuskök.

Fryd är speciellt skapad för optimal användning året runt i vilket väder Norden har att erbjuda. Den är lika lämplig i sommarvärmen vid havet, som är i frysande temperaturer i snöiga trädgårdar.


Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" är Sunwinds egen serie av grillar, bålpannor och tillbehör - designade i norden för användning under nordiska förhållanden.
 
Produkterna i Urnorsk-serien kan tåla nordiska väder och klimat, och är lika bra att grilla året runt, sommar och vinter!

Vi vill främja nordiska mattraditioner och all den läckra mat som faktiskt kan lagas på grillen.
 
Njut av fritiden med urnorsk på grillen!

Mer information

Produkt ID 440528
Garanti 10 år
Leverans FRI HEMLEVERANS!
Avismätare


Vad är avismätare?

Antal brännare 6 st brännare
Sidobrännare Ja

Produktfiler

Inga filer tillgängliga.

please wait...