Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Gasolgrill Vilja 3 brännare, 134x55x115cm URNORSK PÅ GRILLEN SUNWIND

Produktkod: 440522

Gasolgrill Vilja 3 brännare, 134x55x115cm URNORSK PÅ GRILLEN SUNWIND

Fler bilder

Vilja är en solid 3 brännar-gasolgrill i Urnorsk på grill serien, producerad för svenska förhållanden. Vilja har en medium grillyta - mycket lämplig för familjer med 3-4 personer.

Tillgänglighet: Levaranstid 6-9 dagar

Frakt: Fri hemleverans

Special erbjudande 3 649,00 Kr

Ordinarie pris 3 839,00 Kr

(30 dagars öppet köp)

Innehåller moms: 25%

Mer information

Vilja är en solid 3 brännar-gasolgrill i Urnorsk på grill serien, producerad för svenska förhållanden. Vilja har en medium grillyta - mycket lämplig för familjer med 3-4 personer.

  • Blir snabbt varm och håller värmen
  • Tål hårdanvändning året runt under nordiska förhållanden
  • Massiva gjutgärnsgaller
  • Välj själv om du vill använda frontplattan som en platta eller hylla
  • 5 års garantiprogram

Vilja har en medelstor grillyta - mycket lämplig för familjer på 3-4 personer. Vilja är lika lämplig för daglig användning som fest och täcker alla grundläggande grillbehov.
Vilja levereras med grillgaller i massivt gjutjärn som håller värme extra länge: det här är speciellt märkbart när du lägger kall mat på grillen. Med gjutjärnsgaller kan du enkelt få en fin skorpa och samtidigt behålla de goda juicerna inuti köttet du grillar.

Vilja är tillverkad i mycket solida material och är konstruerad för användning vid svåra nordiska förhållanden. De två solida sidoborden ger en bekväm arbetsyta och som gör det lättare att grilla flera saker samtidigt.
Vilja levereras med en frontplatta som kan monteras antingen som ett hyllplan eller en vanlig frontplatta. Genom att montera den som en frontplatta kommer du att gömma grillens botten. Genom att montera det som hylla får du möjlighet att förvara eller lägga ifrån dig saker under grillen. Hur du vill montera skivan du väljer du efter behov. Monteringen är enkel och kan lättas ändras, det tar endast några minuter.

Vilja har en inbyggd termometer i locket som ger dig en bra översikt över temperaturen i grillen. Termometern är graderad 0-400°C. Kom ihåg att termometern inte visar hur varmt gjutjärnets yta är – därför är en stektermometer en bra idé för ett perfekt grillresultat.


Urnorsk på grillen
"Urnorsk på grillen" är Sunwinds egen serie av grillar, bålpannor och tillbehör - designade i norden för användning under nordiska förhållanden.
 
Produkterna i Urnorsk-serien kan tåla nordiska väder och klimat, och är lika bra att grilla året runt, sommar och vinter!

Vi vill främja nordiska mattraditioner och all den läckra mat som faktiskt kan lagas på grillen.
 
Njut av fritiden med urnorsk på grillen!

Mer information

Produkt ID 440522
Garanti 2 år
Leverans FRI HEMLEVERANS!
Antal brännare 3 st brännare

Produktfiler

Inga filer tillgängliga.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

please wait...