Snabb leverans2-5 vardagar
Fri leverans 0kr

Garagetält

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 53

Sida
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 53

Sida

Garagetält och Biltak

 

Ett förmånligt och behändigt garagetält på gården skyddar din bil eller båt och ger dig extra förvaringsutrymme för till exempel verktyg och andra saker. 
Att införskaffa ett tältgarage är en otroligt smidig och en smart lösning även budgetmässigt för att bygga upp ett tillfälligt garage/ förvaringsutrymme snabbt på egen gård till billig peng. 


Biltaket är tillverkat av en hållbar presenning och skyddar din bil mot kyla, fukt och smuts. Tältdukenär tillverkad i UV-skyddat PVC-plast (densitet 200-500g/m2) och stöder metallramen på insidan av taket.  Den starka presenningen och den stabila metallramen gör att biltaket även håller i nordiskt klimat. Biltakets tältduk är även utformat så att smuts, vatten och snö glider av taket och gör att de inte blir som en tyngd ovanpå det. 


Vi har både små och stora biltak i vårt sortiment

 

Till exempel det här lilla biltaket är 3 meter brett, 6 meter långt och 2,7 meter högt. Det passar utmärkt för en personbil. Om du behöver ett lite större biltak för din bil samt lite förvaringsutrymme, kan du bekanta dig med till exempel det här 4,5 meter breda, 9 meter långa och 3,5 meter höga biltaket

 

Biltaket och garagetältet - täthet på tältduken

 

När det gäller garagetält anger man tätheten på tältduken i formen gram per kvadratmeter (dvs g/m2).De tälten som har en duk med en täthet på endast 200g har en rätt tunn tältduk som rätt enkelt rivs sönder av väder och vind. 500 g är det som idag är vanligast och det är en rejäl tältduk som är rejält stryktåligt. Våra 900g finns endast på våra premiumtält och är en riktigt tät tältduk som nästan blir som en vanlig husvägg vid installation. Dessa tältdukarna används idag främst vid större tält och där kraven och behoven är: "endast det bästa är gott nog".  

 

Fri leverans!

 

Vi har fri leverans på alla biltak direkt hem till dörren. Vi skickar leveranserna direkt från vårt lager och de är framme inom 1-4 vardagar.


Är det något ni funderar över är det bara att fråga oss! 

© 2021 Copyright EGRILLEN.SE