Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

De Buyer kopparkastrull 1,2 l

Produktkod: 6206.14

De Buyer kopparkastrull 1,2 l

Fler bilder

De Buyer sautépanna i koppar 1,2 l


Kopparkastruller har en överlägsen värmefördelningsförmåga, därför använder professionella kockar dem för till exempel tillagning av såser och reduktioner. Denna kopparkastrull från De Buyer är en av de finaste kastrullerna du kan ha i köket. 


 

Tillgänglighet: Levaranstid 6-9 dagar

Frakt: Fri hemleverans

Special erbjudande 2 590,00 Kr

Ordinarie pris 2 799,00 Kr

(30 dagars öppet köp)

Innehåller moms: 25%

Mer information

De Buyer kopparkastrull 1,2 l (sautépanna)

De Buyers kopparkastruller Prima Matera är tillverkade av 90% koppar och 10% rostfritt stål, vilket ger en fulländad kombination av en kopparkastrulls egenskaper blandat med den lättskötta insidan av rostfritt stål. Till skillnad från andra billigare kopparkastruller med endast en yta av koppar är hela de Buyers kastrull i koppar, förutom insidan i rostfritt stål. Detta gör att kastrullen har alla de värmefördelningsegenskaper som koppar medför. Kopparkastrullen är den mest överlägsna för tillagning av delikata råvaror som kräver noggrann temperatur.

Till exempel kokar du perfekta reduktioner i kastrullen. Kopparkastrullen reagerar snabbt på temperaturskiftningar och därför når matlagningen också helt nya höjder. Kopparkastrullen hettas upp och svalnar väldigt snabbt, vilket är en egenskap som inte finns hos någon annan kastrull.

De Buyers kopparkastruller för olika värmekällor

Botten på De Buyers Prima Matera-kopparkastrull är magnetisk, vilket medför att den passar för exempelvis induktionshällar samt andra värmekällor så som gasolspisar och traditionella kokplattor.

Skötsel av kopparkastrullen

Kopparkastrullen diskas, så som andra kastruller, genast efter användning. Med tiden kan kopparn mörkna eller bli ojämn. Det är enkelt att polera koppar, här hittar du poleringsmedel.  

De Buyers kopparpanna har ingen ytbehandling så som teflon och därför hamnar inte heller några kemikalier eller flagor i din mat. Tack vare att kopparkastrullen inte är ytbehandlad håller den länge. En rätt använd kastrull håller minst en livstid.

mycket uppskattad fransk tillverkare av högklassiga kökstillbehör och de förknippas främst med kolstålspannor samt kastruller och pannor i koppar. De Buyer har tillverkat kökstillbehör till de mest krävande och entusiastiska kockarna i branchen i över 180 år.

Storlek på De Buyers kastrull:

Diameter: 16 cm

Höjd: 8,3 cm

Volym: 1,8 l

Förstärkning: 2 mm

Vikt: 1,37 Kg

Andra produkter i samma serie

kopparkastrull

Bekanta dig även med övriga produkter i de Buyers Prima Matera-serie i vårt sortiment. Samla alla för att få högklassiga och eleganta kökstillbehör för exakt dina behov:

Mer information

Produkt ID 6206.14
Garanti Livslängd

Produktfiler

Inga filer tillgängliga.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

please wait...