Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

De Buyer Affinity sautépanna

Produktkod: 3706.16

REA
-14% till 31.03.

De Buyer Affinity sautépanna

Fler bilder

de Buyer Affinity sautépanna


I en bra kastrull ska kunna användas till kokning, stekning, stuvning och som ugnsform. Den högklassiga De Buyer Affinitykan kan användas till allt och mycket till! Passar alla spistyper, även induktion.

Tillgänglighet: Levaranstid 6-9 dagar

Frakt: Fri hemleverans

Special erbjudande 1 299,00 Kr

Ordinarie pris 1 499,00 Kr

(30 dagars öppet köp)

Innehåller moms: 25%

Mer information

de Buyer Affinity-kastrull

De Buyers Affinity-kastruller representerar den högsta kvalitén och de bästa egenskaperna på marknaden. Affinity tillverkas med femlagersteknik, vilket betyder att kastrullen har en yta i rostfritt stål och en insida i aluminium. Kastrullens kantförstärkning är 2,3 mm, vilket är tre gånger tjockare än typiskt billiga kastruller tillverkade med sandwichteknik.

Affinity Kastruller reagera snabbt på temperaturskiftningar, kastrullen värms upp snabbt och när den tas bort från plattan svalnar den omedelbart. Detta gör det enkelt att kontrollera matlagningen, speciellt viktigt vid reduktioner och annan lite mer avancerad tillagning. Egenskaperna som en Affinity kastrull har påminner om kopparkastruller. 

De Buyers tillverkar i Frankrike. Kastullerna är sömlösa och tillverkade av en ensam stålbit som genomgott en femlagersbehandling i jämförelse med billigare pannor. Det riktiga problemet med billigare varianter är att botten blir hetare än sidorna vilket gör det svårt att hålla en jämn temperatur,  vid exempel upphettning av mjölk börjar det först koka i mitten sedan på sidorna vilket gör att  mjölken lättare bränner i botten. De Buyers Affinity är av professionella kockar och är gjorda för matlagning som kräver kompromisslös perfektion. . 

Kastrullen är fri från ytbehandling, så du behöver inte oroa dig för att kemikalier eller andra ämnen hamnar i din mat. Tillverkningstekniken, materialet och den jämna värmefördelningen hindrar maten från att bränna i botten eller att den fastnar i kastrullens kanter. Kastrullen är tack vare sin hållbarhet ett ekologiskt val, rätt skött håller den en hel livstid. 

De Buyers Affinityär det rätta alternativet när du vill ha de bästa i combo med design och hållbarhet.

Länk till tillverkarens hemsida.

.

Mer information

Produkt ID 3706.16
Garanti Livslängd

Produktfiler

Inga filer tillgängliga.

Du kanske även är intresserad av följande produkt(er)?

please wait...