>>>> Saknar du grill att röka i? >>> Gasolgrill  <<<<
 

Hur går det till när man röker mat i en gasolgrill?

 

Placera en näve grillspån på ett lager folie, packa sedan ihop allting i en
v-formad struktur med ungefär tre luftiga lager folie för hållbarheten. Paketet håller i ungefär en halvtimme vid rökning, så vid längre sessioner gör två.

● En näven spån håller i cirka 30 minuter
● Packa i en v-formation och gör paketet luftigt

Ett v-format paket är nämligen enkelt att placera på värmefördelaren, glöm dessutom ej att göra paketet luftigt så att rök lättare kan skapas och frigöras.Placera paketet i en gasolgrill av valfritt slag , det spelar ingen roll större roll men förslagsvis en KOBE . Det är en ensam brännare som används vid rökningen så storleken är orelevant. Ta bort gallret helt innan påbörjad session så att du slipper det, placera sedan foliepaketet på värmefördelaren.

● Foliepaketet placerar på värmefördelaren
● Gör ett par hål i paketet
● En brännar vid användning
● 100 - 130 grader

När foliepaketet är placerat på värmefördelaren så sticker du hål i den men en
kniv eller dylikt så att det formas rök inne i grillen.

När följande steg är avklarade så ska locket stängas och en temperatur mellan
100 -130 hållas under rökningen.

 

 Vi rekommenderar smoke it all rökpaket: 

 

 
 
Smoke it all rökpaket
SIX PACK, 245 kronor
 

Smakerna passar för fisk,
kyckling, får, nöt och vilt.

 
 
 
 
 
Smoke it all rökpaket
PREMIUM, 125 kronor
 

Smakerna passar för fisk, kyckling,
får, nöt och vilt