Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

Avismätare

Avismätare: Vill du ha en större grill än grannen?

Vadå för avismätare? Trots jantelag och lagom kan ju inte grannen ha större grill än vad du har!

Avismätaren har en skala på 1­-5, där nivå 1 betyder att granntanten inte klagar på annat än eventuell rök och nivå 5 gör grannen grön av avundsjuka.


 

Kateusmittarin taso 1

Nivå 1 The Downshifter

Grannsämjan hotas inte. Granntanten kan möjligtvis klaga över rök – även om du bara grillar en enda liten korv. Annars är det inga problem, ingen normal människa märker av din grill.

Grillar på nivå 1 passar dem som inte har ett så stort behov av att grilla.

 


 

Kateusmittarin taso 2

Nivå 2 Standardgrillaren

Din grill får viss uppmärksamhet. Några av dina grannar frågar kanske något om den, men oftast handlar frågorna om vad som grillas. På basis av det köper grannen en större grill än vad du har.

Grillar på nivå 2 passar för vardagsgrillning.

 


 

Kateusmittarin taso 3

Nivå 3 Kungen av hamburgare

Avundsjukan börjar spira. Grillningen övergår till lite mera avancerade saker, med tyngdpunkt på olika läckerheter så som hamburgare och olika spett – en grill på den här nivån gör det möjligt!

Detta är standardgrillen för sommarens matstunder.

 


 

Kateusmittarin taso 4

Nivå 4 President of the United States of Grilling

Nu är förberedelserna inför grillningen på hög nivå. Du förbereder grillningen långt före grannarna. Avisnivån är i det här skedet sådan att du inte ens behöver grilla för att grannarna ska märka grillen. Du kan till och med ha grillen i trädgården även då den inte är i användning bara för att visa upp den.

 


 

 

Kateusmittarin taso 5Nivå 5 Grillzilla the Ultimate Destiny of BBQ

Den högsta nivån på avismätaren då grannarnas avundsjuka på grillen och grillningen har gått över alla gränser. På den här nivån har storleken betydelse! Nivån betyder bland annat också otroliga matupplevelser, högljudda fester och grannavundsjuka. There is always a bigger fish!

please wait...