Varukorg:

0 produkt(er) - 0,00 Kr

    Du har inga produkter i din köpkorg

3-brännare Gasolgrillar

Rutnät  Lista 

12 artiklar

Effektiva gasolgrillar till ett rimligt pris

Effekten som tre stålbrännare ger varierar mellan 9kW - 16kW och erbjuder således alla kockar möjligheten till en effektiv och justerbar grilltemperatur. Välj en hög grillningstemperatur för ett snabbt och saftigt stekresultat eller en lägre temperatur för ett ett långsammare, men mörare stekresultat. Tack vare den justerbara temperaturen och tamperaturinställningen kan du själv avgöra hur grillresultatet skall bli!

Perfekt grill för familjer och när dina vänner kommer på besök

En 3-brännars gasolgrill passar perfekt då du vill tillreda mat till hela gängets på en gång. Kapaciteten räcker till en stor familj eller till många vänner, 6-8 personer. Tack vare lite storlek (i jämförelse med 4-brännars gasolgrillar) ger den dig stor valfrihet gällande placeringen av grillen. Vi på Egrillen.se vill påstå att alla våra 3-brännars gasolgrillar är så ståtliga så de passar på vilken terrass som helst. 

Vi levererar din 3-brännars gasolgrill direkt till din dörr

Vi levererar alla beställningar värda över 1200 kronor direkt till din hemdörr utan extra fraktkostnader. Detta betyder även att vi levererar din splitternya gasolgrill direkt till fritidshuset om du så vill.

please wait...